Genaenhof
BenB
Yurt
Erfwinkel en rustplek
Vrijwilligers
Sfeerimpressie
Contact
_
_
_
_
_
_
Af en toe een handje helpen?

Elke maand plannen wij een zaterdag voor het houden van een gezamenlijke werkochtend. Hier doen mensen aan mee die niet wekelijks vrijwilligerswerk willen doen, maar ons wel graag willen helpen. Je kunt je eenmalig opgeven, meerdere keren per jaar of iedere maand komen. Wat jij wil! 

Wat doen we zoal op deze ochtend? Dat kan heel verschillend zijn. De ene keer is het een schilderklus, de andere keer snoeiwerkzaamheden of een  reparatieklus. We zorgen dat er wat lichtere en zwaardere werkzaamheden zijn, zodat ieder naar eigen vermogen kan helpen. 

Hoe ziet zo'n ochtend eruit?

We starten om 9.00 met een kopje koffie, waarbij we ondertussen de werkzaamheden bespreken en verdelen. Je kiest zelf uit wat je leuk vind en waar je goed in bent. Dan gaan we aan de slag. Om 11.30 nemen we een korte pauze. Daarna werken we weer door tot 13.00 waarna we een gezamenlijke lunch zullen hebben! Altijd met een huisgemaakte soep of wat anders lekkers erbij. De werkochtend zal dan ook rond 14.00 eindigen. 

Deze ochtenden zijn een leuke manier om ons vrijblijvend een handje te helpen en om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesse. Liefde voor het buitenleven!

Data:

1 oktober

29 oktober

26 november

17 december

Bij te slecht weer wordt de avond van tevoren contact opgenomen. 

Meedoen? Mail ons dan op genaenhof@outlook.com of bel app naar 06-49009505